UHAPŠEN GOJKO VUKČEVIĆ: Izazvao eksploziju u kojoj je ostao bez obe ruke, sada se našao iza rešetaka

S.Đ.

13. 10. 2020. u 15:43

GOJKO Vukčević (32) koji je krajem avgusta ostao bez ruke nakon što je u podgoričkom naselju Zabjelo, eksplodirala improvizovana naprava koju je pokušavao da unese u gepek "golfa VI" uhapšen je i priveden nadležnom tužiocu.

УХАПШЕН ГОЈКО ВУКЧЕВИЋ: Изазвао експлозију у којој је остао без обе руке, сада се нашао иза решетака

Foto: S. Đokić

To je zvanično saopšteno iz Uprave policije. Njemu se, piše u saopštenju, na teret stavlja krivično delo izazivanje opšte opasnosti u sticaju sa krivičnim delom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Foto: S. Đokić

- Pripadnici kriminalisitičke policije Centra bezbednosti Podgorica su, policijsko-tužilačkim aktivnostima došli do saznanja pod kojim okolnostima se dogodila eksplozija u motornom vozilu 24. avgusta u podgoričkom naselju Zabjelo, rasvetlili događaja i uhapsili osumnjičenog.

Podsećamo da je 24. avgusta 2020. godine, oko 12,00 časova u naselju Zabjelo došlo do eksplozije u vozilu marke "Volkswagen Golf VI", podgoričkih registarskih oznaka u vlasništvu bezbedonosno interesatnog lica G.V. iz Podgorice, koji je tada zadobio teške telesne povrede dok je vozilo u potpunosti uništeno od dejstva eksplozije. Nakon sprovedenih uviđajnih radnji i forenzičkih veštačenja, policija je došlo do dokaza da je uzrok eksplozije u vozilu, kojim je upravljao G.V, njegovo nestručno rukovanje sa improvizovanom eksplozivnom napravom visoke razorne moći, koju je tom prilikom prevozio, piše u saopštenju policije.

Vukčević, dodaje se, važi za bezbednosno interesantnu osobu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati