JEZIV SNIMAK IZ CRNE GORE: Dok auto ide 90 kilometara na čas dete se vozi u otvorenom gepeku (VIDEO)

Novosti onlajn

14. 09. 2020. u 18:29

VOZAČI koji su se pre nekoliko dana našli na putu od Podgorice prema Nikšiću, u šoku su gledali kako automobil podgoričkih tablica prevozi dete u gepeku na kojem su vrata bila otvorena.

ЈЕЗИВ СНИМАК ИЗ ЦРНЕ ГОРЕ: Док ауто иде 90 километара на час дете се вози у отвореном гепеку (ВИДЕО)

Foto: Printscreen/Instagram/podgoricki_vremeplov

Ono što je dodatno zaprepastilo one koji su gledali ovu neverovatnu scenu, jeste činjenica da se vozač kretao brzinom od oko 90 kilometara na čas.

Video snimak mališana u gepeku, koji prema procenama ima negde oko deset godina, objavljen je na Instagram stranici "Podgorički vremeplov".

- Na putu Podgorica - Nikšić, dete od nekih 10-11 godina sedi na nekim pločicama, otvoren gepek i on se nekad drži, nekad ne... Jako neodgovorno od ljudi (možda roditelja) koji ga voze!!! A brzinu vidite - piše u opisu objave.

Uznemirujući video pogledajte KLIKOM OVDE!

(Sputnjik)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)