NA ZAHTEV 21 ODBORNIKA: Zakazana sednica SO Budva za 17. septembar

B. Dabić

11. 09. 2020. u 16:01

NA zahtev 21 odbornika koalicija “Za Budućnost Budve”, "URA za sve građane Budve” i Demokrata, za 17. septembar zakazana je sednica Skupštine opštine Budva.

НА ЗАХТЕВ 21 ОДБОРНИКА: Заказана седница СО Будва за 17. септембар

Foto: B. Dabić

Odbornici su naveli da je neophodno hitno zakazivanje sednice zbog situaije u kojoj se nalazi Opština Budva zbog blokiranog računa, te je potrebno urgetno rešavanje ovog problema.


U zahtevu za sazivanje podsetili su i da je u prethodna dva meseca došlo do nezakonite i nasilne smene legitimne opštinske vlasti, te je potrebno konstituisanje vlasti koja proističe iz izborne volje građana.

Podsećamo, Opštinska izborna komisija je 5. Septembra utvrdila konačne rezultate glasanja z a izbor odbornika u SO Budva na izborima  održanim 30.avgusta.

Kako je saopštila Opštinska izborna komisija,  koalicija "Za budućnost Budve" ima 14 odbornika, Demokrate šest, dok URA ima jedan odbornički mandat.

U novom skupštinskom sazivu DPS će imati 11 odborničkih mandata, a SDP jedan.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!