“UKRALI STE MI GLAS, OVO MI JE POSLEDNJE GLASANJE!”: Policajci starca (80) vukli po podu i odveli sa biračkog mesta

Novosti online

30. 08. 2020. u 12:26

GLASAČA od 80 godina danas je sa biračkog mesta odvezla policija nakon što mu je prethodno poništen glas jer, kako mu je rečeno, “nije dobro prekalupio listić”.

“УКРАЛИ СТЕ МИ ГЛАС, ОВО МИ ЈЕ ПОСЛЕДЊЕ ГЛАСАЊЕ!”: Полицајци старца (80) вукли по поду и одвели са бирачког места

Foto: VOP

Reportere VOP-a, koji su se nalazili ispred škole “Pavle Rovinski” na starom aerodromu, građani  su zvali da uđu i snimaju jer starac leži na podu, i poništen mu je glas.

Starac je kazao da se zove Bakočević, da ima 80 godina, i da želi da glasa jer su mu ovo, kako je kazao, poslednji izbori u životu, prenosi portal volimpodgoricu.me.

Prethodno je glasao, a kada je htio da ubaci listić u kutiju, iz izborne komisije su mu rekli da listić “nije dobro presavijen” i da mu je glas poništen, na šta je on počeo oštro da protestuje i tražio komisiju i pravo da glasa.

Došlo je obezbeđenje koje je pokušalo da ga izbaci sa biračkog mesta, a nakon toga su došla i dva policajcja koja su starca vukla po podu do izlaza sa biračkog mesta, a potom su ga odvezli.

Prisutni građani su oštro protestoali, uzvikujući policajcima i obezbeđenju “Sram vas bilo! Šta radite od starog čovjeka!”

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (8)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave