GLASAO JOANIKIJE: Episkop pozvao sve da izađu na glasanje (FOTO/VIDEO)

M. S.

30. 08. 2020. u 08:49

NA biračkom mestu Auto moto u naselju Beranselo u Beranama, glasao je epsikop budimljansko-nikčićki Joanikije.

ГЛАСАО ЈОАНИКИЈЕ: Епископ позвао све да изађу на гласање (ФОТО/ВИДЕО)

Novosti

- Nadam se da će već od sutra biti bolje za sve građane Crne Gore - kazao je episkop Joanikije i pozvao građane da glasaju.

Sva biračka mesta u opštini Berane otvorena su na vreme i izborni proces za sada teče bez ikakvih ekscesa, u šta se u prvom izbornom satu uverio i novinar Novosti na biračkom mestu Novo naselje 49-2.

Novosti

Prvi utisci su da se komšije ''druže'' pred biračkim mstom, ne hajući baš mnogo za mere i preporuke NKT.

Novosti

Savet svima koji žele da iskoriste biračko pravo je da izađu što pre na glasanje, jer zbog procesa glasanja koji podrazumeva ograničen broj ljudi koji mogu biti u prostoriji u kojoj se glasa i procesa dezinfekcije ruku, proces je sporiji nego do sada.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (12)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!