HILJADE BUDVANA POZDRAVILO CAREVIĆA I KOALICIJU “ZA BUDUĆNOST BUDVE” (FOTO/VIDEO)

M.Sekulović

26. 08. 2020. u 20:13

HILjADE građana Budve pozdravilo je u sredu popodne gromoglasnim aplauzom kandidate sa izborne liste “Koalicije za budućnost Budve - Marko Bato Carević” koji su prošetali Majinskom ulicom.

ХИЉАДЕ БУДВАНА ПОЗДРАВИЛО ЦАРЕВИЋА И КОАЛИЦИЈУ “ЗА БУДУЋНОСТ БУДВЕ” (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: M.S.

Buru oduševljenja izazvao je dolazak nosioca liste, mini državnim udarom smenjenog Marka Bate Carevića, jednog od lidera Nove srpske demokratije.

- Bato, Bato – skandirali su okupljeni građani, njih nekoliko hiljada, dajući na taj način još jednom podršku Careviću koji je sa članovima svog tima, zajedno sa Demokratskim frontom izdržao dvomesečnu torturu parapolicijskih snaga u Budvi, koje još uvek njemu i odbornicima, do svrgavanja vladajuće koalicije, ne dozvoljavaju ulazak u zgradu opštine Budva.

Skup u Budvi protiče mirno, bez obzira što je protivnička strana, odnosno koalicija čija je okosnica Demokratska partija Mila Đukanovića zakazala šetnju ulicama Budve u 20 sati.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!