CRNOGORSKA POLICIJA SANKCIONISALA 1276 VOZAČA: Dogodile se čak 33 saobraćajne nezgode

B. Dabić

17. 08. 2020. u 14:23

PRETHODNOG vikenda u Crnoj Gori dogodile se 33 saobraćajne nezgode u kojima je jedno lice smrtno stradalo, četiri su zadobila teške telesne povrede, dok su njih 23 zadobila lake telesne povrede.

ЦРНОГОРСКА ПОЛИЦИЈА САНКЦИОНИСАЛА 1276 ВОЗАЧА: Догодиле се чак 33 саобраћајне незгоде

Foto: Depozitfotos

Zbog počinjenih prekršaja sankcionisano su 1276 vozača, a čak 41 vozač je  isključen iz saobraćaja, lišen slobode i priveden nadležnim sudovima na dalji postupak i odlučivanje. 

- Radi se o počiniocima najtežih saobraćajnih prekršaja, kao što su prekoračenje dozvoljene brzine, preticanje kolone vozila, preticanje na "punoj" liniji, upravljanje vozilom pod dejstvom alkohola, saop[tili su iz Uprave policije i apelovali. na vozače da bezbednim i odgovornim ponašanjem u saobraćaju, doprinesu ličnoj, bezbednosti svojih saputnika, ali i ostalih učesnika u saobraćaju, dok će službenici saobraćajne policije i u narednom periodu nastojati da, kroz pojačano prisustvo, preventivnim ali i represivnim aktivnostima, doprinesu smanjenju broja saobraćajnih nezgoda sa najtežim posledicama.

VOZIO 166 KM/H

Podgoričanin  A.K. (30) na magistralnom putu Podgorica- Bar gde je dozvoljena brzina 80km/h, vozilom se kretao brzinom od 166 km/h.

Zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima A.K. je isključen iz saobraćaja, lišen slobode i priveden nadležnom sudu za prekršaje u Baru.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)