MILO SIGURAN U POBEDU: Na probi su vrednosti koje gradimo decenijama

V. K.

08. 08. 2020. u 17:20

Predsednik Crne Gore i lider DPS-a Milo Đukanović siguran je u ubedljivu pobedu partije na čijem je čelu, 30.avgusta na parlamentarnim izborima.

МИЛО СИГУРАН У ПОБЕДУ: На проби су вредности које градимо деценијама

Milo Đukanović / Foto DPS

On je na sastanku u Lješkopolju rekao da su na ovim izborima na probi one vrednosti „koje smo mukotrpno gradili decenijama". Poručio da se ne sme dozvoliti onima koji žele da promene kurs državne politike Crne Gore, ukinu njenu suverenost i nezavisnost i vrate je u status kakav je imala do 2006. godine.

- Evropa je prirodna kuća i ambijent za Crnu Goru. Danas smo na 50 odsto proseka životnog standarda EU i očekuje nas još puno posla i ne smemo dozvoliti da na tom putu budemo zaustavljeni. DPS ima dve prednosti koje opozicija ne može pobediti. Prva prednost su ostvareni rezultati - očuvanje mira i stabilnosti, znanje u upravljanju kriznim situacijama, obnova nezavisnosti, obezbeđivanje ekonomskog dostojanstva, učlanjenje u NATO, liderstvo u evropskim integracijama i značajno poboljšanje kvaliteta života građana. Druga prednost je jasna vizija koju naša partija ima kada je u pitanju dalji razvoj naše države kao i kapaciteti i mudrost koji u njoj stanuju da bi takva vizija bila ostvarena - rekao je Đukanović.

Lider DPS još je dodao da ta partija garantuje stabilnost i da je Crna Gora na korak od ostvarenja cilja - evropskog kvaliteta života građana.

- Nikada nismo bili toliko evropska i toliko uvažena evropska država kao danas i to je životno delo ove generacije - rekao je Đukanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (12)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)