NA "BUDVI" NEMA POVREĐENIH: Kapetan broda potvrdio i da će zbog štete, po iskrcavanju šera u Nigeriji, morati u brodogradilište

B. DABIĆ

07. 08. 2020. u 13:26

DOK je iskrcavan teret sa broda "Budva" u vlasništvu kompanije “Barska plovidba”, u njega je udario teretni brod "Pluto" u trenutku manevrisanja u luci Harkort, u Nigeriji, u četvrtak veče.

НА БУДВИ НЕМА ПОВРЕЂЕНИХ: Капетан брода потврдио и да ће због штете, по искрцавању шера у Нигерији, морати у бродоградилиште

Novosti

U kompaniji Barska plovidba "Novostima" su danas potvrdili nema povređenih na brodu Budva. Kapetan broda Budva Mensur Mavrić obavestio je kompaniju “Barska plovidba” da su svih 23 člana posade dobro.

Novosti

- Nakon što je tokom manevrisanja teretni brod udario u naš balk “Budva”, oštećenje je nastalo na predelu trupa, nekoliko metara od nivoa mora, u jednom od tankova u kome se pune balastne vode. Probijena je oplata broda “Budva”. Čekamo da inspektor klase Bureau veritas danas pregleda brod, proceni štetu. Teretni brod udario je u brod “Budva” dok je je bio vezan , u toku iskrcaja tereta - šećera. Danas je nastvaljen iskrcaj tereta, kazao je izvršni director Barske plovidbe Tihomir Mirković. On je kazao da će brod morati u brodogradilište gde sledi opravka oštećenog dela trupa sa desne strane.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista