PREDALI IZBORNU LISTU: Koalicija Za budućnost Crne Gore veruje u promenu

V. Đ.

utorak, 04. 08. 2020. u 23:45

ПРЕДАЛИ ИЗБОРНУ ЛИСТУ: Коалиција За будућност Црне Горе верује у промену

Foto: Koalicija za budućnost Crne Gore

KOALICIJA "Za budućnost Crne Gore" –Narodni pokret, Demokratski front, Prava Crna Gora, Ujedinjena Crna Gora, Radnička partija I nestranačke ličnosti, predala je izbornu listu za parlamentarne izbore koji su zakazani za 30.avgust.

Nosilac liste Zdravko Krivokapić, kazao je da je ova lista orjentisana na dobrobit svih građana. Članovi koalicije koji su predali izbornu listu bili su simbolično obučeni u bele košulje i majice.

- Na svim našim dosadašnjim aktivnostima čuli ste da se pojavljuju razne interpretacije i da svi žele da naprave nešto i da ukaljaju drugoga. Mi upravo zbog toga upravo ovom belinom svedočimo čistotu kojom ćemo tokom ove izborne kampanje svima da ukažemo da se nećemo obazirati na druge, nego da ćemo praviti sistem koji je orjentisan na poštovanje, uvažavanje i iskazivanje glasa našeg naroda, kazao je Krivokapić. -Građani Crne Gore su dugo čekali da dođe do promene vlasti i da će se ta promena dogoditi ovog puta, bez obzira što predizborne pretpostavke nisu naklonjene opoziciji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)