POVODOM dve godine mandata, predsednik opštine Bar Dušan Raičević je predstavio najznačajnije projekte i aktivnosti koji su obeležili rad lokalne uprave i njenih službi.

Jančić

04.08.2020. 20:54

Grad Bar je najperspektivniji grad na moru. Posebno se ističe projekat Zelenila i pejzažne arhitekture. Da bi Bar bio još bolji potrebno je da vlasnici nekretnina koji nisu iz Crne Gore imaju isti tretman sa meštanima po pitanju poreza na nekretnine, po pitanju komunalnih usluga i sl. I mi koji smo u Srbiji- gradili smo Bar doprinosom 11 godina i nije potrebno da postoji diskriminacija po bilo kom pitanju. U Novom Sadu su građani iz Crne Gore ravnopravni sa nama iz Srbije po svim pitanjima. Crna Gora da uvede ravnopravnost i pravednost, da se ne postavlja pitanje Reciprociteta .

dacha

04.08.2020. 22:12

@Jančić - Bar jeste najlepsi grad na primorju i volim ga kao svoj Beograd.Ali zato porez i ostale dazbine placam kao da sam na Azurnoj obali,a komunalni uslovi na nivou Somalije.O vodosnabdevanju Zagradja vec godinama niko od nadleznih ni rec da zucne,vode nestane cak i u sred zime posle 22h.A o elektrosnabdevanju,kablovskoj,javnoj rasveti,trotoarima,kisnim odvodima i ostalim problemima ni da ne pricam.Tako je to kad zidas kucu u elitnom Beogradsko-Ruskom naselju.

LOLA CG

05.08.2020. 07:21

Sve je ovo lijepo cak i nestvarno u ovakvim vanrednim okolnostima. No, mislim da se trebalo, negdje barem kao neka SPOREDNA stvar, ukljuciti rjesenje za KANALIZACIJU u naseljima koja se gotovo spajaju sa gradom. Ne pominjem put St. Bar- Brbot ( zaraza), jer citam da ste u fazi dogovora....Prosetajte predsjednice, malo od Polja do garnizona, posebno kada je kisa: imacete predstavu kako izgleda gacanje u moru... Ima li gdje na pomolu neka fabrika da se djeca, poslije zavrsenih skola, ( puno te djece su odrasli ljudi!) zaposle, naravno da ne moraju biti clanovi ovako ljeporecivog DPS-a.