UKRADENE DRŽAVNE ZASTAVE: Vandalizam u Beranama, posle "zapaljivog" obeležavanja Dana državnosti u Crnoj Gori

Milutin SEKULOVIĆ

14. 07. 2020. u 18:29

POSLE "zapaljive" proslave Dana državnosti u Crnoj Gori u režiji aktivista vladajućih partija, vandalizam u Beranama.

УКРАДЕНЕ ДРЖАВНЕ ЗАСТАВЕ: Вандализам у Беранама, после запаљивог обележавања Дана државности у Црној Гори

Novosti

- Tokom protekle noći vandali su u Beranama na više lokacija polomili jarbole, skinuli i otuđili zastave Crne Gore, koje je Opština Berane postavila u čast obleežavanja 13. jula – Dana državnosti i Dana ustanka. Opština Berane osuđuje ovakav primitivan čin skrnavljenja zastava i širenja mržnje, ali podvlačimo da to neće uspeti nalogodavcima i počiniocima ovog sramnog dela, aaopšteno je iz Opštine Berane, uz konstataciju da "na njihovu žalost Crna Gora će biti slobodno društvo, gdje će se ceniti i postovati istorijska vertikala i vrednosti po kojima smo bili prepoznatljivi".

Novosti

 

- Ovakav primitivizam nece pokvariti osećaj lepote i kulture proslave 13. jula – Dana državnosti. Očekujemo od Uprave policije i Tužilaštva da u najkraćem roku otkriju pocinioce i privedu pravdi, i adekvatno kazne. Službe Opštine će dati doprinos u otkrivanju istih, kažu iz lokalne uprave u Beranama.

Novosti

Novosti

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!