Dva predsednika u kabinetu prvog čoveka Budve?

B. Dabić

18. 06. 2020. u 08:56

BAR – Nakon ječerašnjeg burnog dana u Budvi, hapšenja čelnika grada, upotrebe hemijskih sredstava, protesta građana, oštrih političkih poruka, novo jutro bez rešenja budvanske drame.

Два председника у кабинету првог човека Будве?

Foto: B. Dabić

U zgradi opštine i predsednik opštine Budva Marko Carević ispred koalicije koja je pobedila na loklanim izborima 2016. Godine i v.d. Vladimir Bulatović, koga je nova većina u lokalnom parlamentu nedavno proglasila za vršioca dužnosti predsednika Opštine.

Na svom random mestu je i predsednik SO Budva Krsto Radović, prvi čovek zakonodavne vlasti shodno kolaicionom sporazumu iz 2016. godine, a i v.d. predsednicu parlamenta Snežana Kuč koja je na tu funkciju imenovana voljom parlamentarne većine početkom juna.

Danas ispred zgrade opštine Budva mnogo policije.

Zamenik komandira Centra bezbednosti Rade Krunić je kazao da mogu svi da uđu na svoja radna mesta.

Podsetimo, policija je juče ujutro uhapsila Carevića i Radovića ispred zgrade opštine Budva.U hapšeni su i menadžer Opštine Budva Milo Božović, sekretar za investicija Mladen Mikijelj, Nikola Jovanović, šef Carevićevog kabineta, kao i Đorđe Vujović, Carevićev savetnik. Uhapšeni su i sin i brat Marka Carevića.

Nakon saslušanja svi su pušteni, osim sina sina Marka Carevića, Milana kome je u Osnovnom državom tužilaštvu Kotor određeno zadržavanje do 72 sata.

Prema saopštenju Uprave policije juče su u stanicu policije Budva privedena 23 lica, među njima i pripadnici Službe zaštite i Komunalne policije.

Carević i Radović ranije su poručili da će Budvu braniti svim sredstvima, a ako treba i životima, te da neće dozvoliti da se političkom korupcijom menja izborna volja građana nakon izbora 2016. Godine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)