NOVA BRUKA U CRNOJ GORI: Olivera Injac se pridružila napadu na srpskog guslara Željka Vukčevića zbog pevanja epske pesme

Novosti online

31. 07. 2023. u 11:29

NA DRUŠTVENIM mrežama širi se snimak na kojem Željko Vukčević, zaposleni u Sekretarijatu za lokalnu samoupravu u Podgorici, peva sa sestrićem staru epsku pesmu: “Sejo moja, rodi mi sestrića, rodi mi sestrića, da ujaka brani od Turaka, brani od Turaka….”

НОВА БРУКА У ЦРНОЈ ГОРИ: Оливера Ињац се придружила нападу на српског гуслара Жељка Вукчевића због певања епске песме

Printscreen

Odmah su se oglasili mediji DPS-a, a zatim se u hajku na Vukčevića uključila gradonačelnica Olivera Injac. Tako je Injac stala na stranu DPS-a i njihovih medija.

„Najoštrije osuđujem nacionalističke ispade bilo kojeg pojedinca, a posebno onih koji bi trebalo da, u okviru sistema Glavnog grada svojim delovanjem i ponašanjem, tokom i van radnog vremena, doprinesu uspostavljanju zdravijeg društvenog i političkog ambijenta.

Kao neko ko se zalaže za poštovanje različitosti, koje kao multietnička država baštinimo, svojim ličnim i profesionalnim integritetom daću doprinos afirmisanju pravih vrednosti u sistemu Glavnog grada u odnosu na sve zaposlene.

Uverena sam da svi zaposleni u sistemu Glavnog grada treba da doprinose etničkom skladu i toleranciji, bez razlike da li će pristupiti sistemu tokom mandata ili su u Glavnom gradu zaposleni odranije. U konkretnom slučaju radi se o službeniku koji je zaposlen u sistemu Glavnog grada skoro deceniju” – kazala je Injac.

Tako je nova gradonačelnica odmah stala na stranu DPS-a i njihovih medija, kao u zlatno doba Mila Đukanovića. Čim treba udariti na sve što ima veze sa srpstvom, tu je Injac izgleda odmah na raspolaganju medijima DPS-a.

Tako Evropa sad i Injac nastavljaju stopama Mila Đukanovića u progonu epskih pesama, a sledeći korak ES i Injac će verovatno biti i da nam zabrane gusle.

Sada narod konačno može da vidi da DPS u Podgorici nije smenjen nego je zamenjen Evropom sad.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?