PREDIZBORNO IZNENAĐENJE: Bato Carević podržao Vukšića

Novosti online

06. 06. 2023. u 12:43

BIVŠI predsednik opštine Budva Marko Bato Carević podržao je Dejana Vukšića, nosioca izborne liste “Narodna koalicija – Složno i tačka”, saopštili su iz ove koalicije.

ПРЕДИЗБОРНО ИЗНЕНАЂЕЊЕ: Бато Царевић подржао Вукшића

Printscreen/Facebook

 Vukšić je tim povodom izjavio da kada dobijete podršku od jednog od najpopularnijih boraca protiv režima Mila Đukanovića i čoveka koji je doneo slobodu Budvanima uz ogromnu ličnu, ali i porodičnu žrtvu, onda znate da ste na pravom putu.

„Carević je moj dugogodišnji prijatelj s kojim sam delio dobro i zlo svih ovih godina i zaista me čini ponosnim njegova podrška koja bez sumnje daje vetar u leđa mojoj političkoj misiji koja će biti usmerena na dobrobit Crne Gore i njenih građana“, kazao je Vukšić.

„Kada vas podrže najistaknutiji grbaljski prvaci poput Carevića, u istom momentu osetite radost, ali i obavezu da dostojno predstavljate Grbalj, pa i celu Boku na narednim izborima. Zajedno u nove pobede“, poručio je Vukšić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)