VIJORE SE TROBOJKE U PODGORICI: Skup podrške Srbima na Kosmetu, ispred Sabornog hrama (FOTO)

V.K.

31. 05. 2023. u 20:32

SPONTANO se večeras ispred Sabornog hrama Hristovog Vaskrsenja u Podgorici okupilo nekoliko stotina građana u znak podrške Srbima na Kosovu i Metohiji.

ВИЈОРЕ СЕ ТРОБОЈКЕ У ПОДГОРИЦИ: Скуп подршке Србима на Космету, испред Саборног храма (ФОТО)

V. K.

Među okupljenima su bili političari Dejan Vukšić, Marko Milačić i Vladislav Dajković Nije bilo javnog obraćanja, dok su se među okupljenima vijorile trobojke.

Građani su na ovaj način iskazali solidarnost sa stradalim srpskim narodom na KiM.

Sutra u 20 časova koalicija "Za budućnost Crne Gore" u Nikšiću organizuje veliki skup podrške Srbima na Kosmetu koji će se uz blagoslov episkopa budimljansko-nikšićkog Metodija održati na Trgu Šaka Petrovića.

Nakon skupa predviđena je litija ulicama Nikšića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!