DODIK NA SLAVI KOD MANDIĆA: "Branili ste prava srpskog naroda u CG"

V.K.

10. 05. 2023. u 22:57

NOVA srpska demokratije obeležila je slavu Svetog Vasilija Ostroškog Čudotvorca u Šipčaniku nedaleko od Podgorice. Na proslavi čiji je domaćin bio lider stranke Andrija Mandić, gosti su bili predsednik Republike Srpske Milorad Dodik ruski ambasador Maslenikov, lidrr Demosa Miodrag Lekić, Demokratske narodne partije Milan Knežević, Pokreta za promene Nebojša Medojević i brojne zvanice iz javnog života.

ДОДИК НА СЛАВИ КОД МАНДИЋА: Бранили сте права српског народа у ЦГ

Foto: V.K.

Ovo sabranje pozdravio je episkop buenosajerski i južnocentralnosmerički Kirilo  poželevši uspeha u radu Novoj srpskoj demokratijei i svim Srbima ma gde se nalazili u svetu.

Predsednik Republike Srpske Ddodik poručio je Srbima da ne pristaju na to da budu robovi u svojoj državi.

- Došao sam ovde da vam izrazim zahvalnost za dugu borbu koju ste vodili, braneći prava našeg naroda i očuvnje srpskog identiteta. Treba da se sklone svi oni koji ne žele da vide rezultate te borbe. Ne treba pokleknuti i pristati da neko drugi određuje ono što što vama ovde u Crnoj Gori pripada, poručio je Dodik.

Lider Nove srpske demokratije Mandić, zahvalio se brojnim gostima uz podsećanje da je partija na čijem je čelu,  kao i ceo Demokratski front, kao i još neke partije dali ogroman doprinos u slamanju bivšeg režima, kao i porazu Mila Đukanovića na predsedničkim izborima.

- Uz našu ogromnu podršku oboren je režim Mila Đukanovća Ali,  mi ne pristajemo da se Crnom Gorom upravlja iz par ambasada. Ja verujem da je većina građana Crne Gore prozrela taj dosadšnji način da ih pobedite na izborima, imate podršku naroda, a onda iz neke ambasade dođe neki činovnik i kaže- vi ne možete Srbi u vlast, a svi drugi mogu, kazao je Mandić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

ŠPANCI U ČUDU: Rafael Nadal ponižen kao nikad do sada

ŠPANCI U ČUDU: Rafael Nadal ponižen kao nikad do sada

Novak Đoković dokazao je svima više puta da je najbolji teniser svih vremena. Dok pojedinci pokušavaju sve to da umanje i da ubace i Rodžera Federera u tu trku, srpski as nastavlja da dominira. Sada je jedan podatak pokazao koliko je on ispred svih, a to se nikako neće dopasti Rafaelu Nadalu i Karlosu Alkarazu.

04. 10. 2023. u 08:51

Komentari (0)

ŽIKA IMA OGROMNU PENZIJU: Službenik tri puta proveravao - nije mogao da veruje kada je video brojku