TUČA UČENIKA U CRNOJ GORI: Učionica se pretvorila u ring - dečak krvave glave završio u bolnici

B. DABIĆ

08. 05. 2023. u 23:50

ČAS informatike u prvom razredu barske Srednje stručne škoke umesto edukativnog predavanja pretvorio se ring gde je jedan učenik zadobio povrede u predelu glave. Prema nezvaničnim informacijama Novosti, tuča se dogodila u vreme dok profesorka nije bila na času.

ТУЧА УЧЕНИКА У ЦРНОЈ ГОРИ: Учионица се претворила у ринг - дечак крваве главе завршио у болници

Foto B.D.

U Opštu bolnicu Bar doveden je dečak krvave glave. Učenik je zadobio povrede u predelu glave – krvarenje iz nosa, otok, kao i povrede na čelu. Povređenog je udario učenik iz istog razreda, na času informatike.

Iz Uprave Srednje stručne škole u Baru su potvrdili da se incident dogodio između učenika prvog razreda. Pod kojim okolnostima i šta je prethodilo nemilom događaju, kako su naveli u školi, prikupljaju informacije.

Iz Ministarstva prosvete su saopštili da su  upoznati sa incidentom koji se dogodio na času informatike u Srednjoj stručnoj školi u Baru, između učenika prvog razreda istog odelenja.

"Uprava škole je o incidentu odmah obavestila Ministarstvo prosvete i službenike policije koji su uzeli izjave od učesnika incidenta. Ministarstvo je odmah reagovalo i preduzete su sve zakonom predviđene mere na utvrđivanju činjenica ovim povodom", saopšteno je  iz Ministarstva prosvjete.

Po preporuci Ministarstva, Uprava škole je odmah započela vaspitni proces prema učesnicima incidenta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri