PODRŠKA MILATOVIĆU IZ HERCEG NOVOG: Partije sa većinom u lokalnom parlamentu jedinstvene u podršci

V.V.

27. 03. 2023. u 16:47

U drugom krugu izbora za predsednika Crne Gore (2.april) predstavnici partija koje u hercegnovskom parlamentu imaju većinu (Novska lista, Demokrate, Nova srpska demokratija i GP URA) dali su punu podršku kandidatu Pokreta Evropa sad, Jakovu Milatoviću.

ПОДРШКА МИЛАТОВИЋУ ИЗ ХЕРЦЕГ НОВОГ:  Партије са већином у локалном парламенту јединствене у подршци

Foto: V.V.

U ime NSD članstvo i simpatizere pozvao je da to urade Ivan Otović ističući da je pred „nama istorijska šansa da nakon 30 godina smenimo u potpunosti režim Mila Đukanovića. Uprkos tome što kandidat DF-a nije ušao u drugi krug, mi stojimo na raspolaganju i bićemo u potpunosti posvećeni pobedi Jakova Milatovića u drugom krugu“.

On je pozvao sve sugrađane da dođu na  konvenciju Jakova Milatovića u Dvoranu Park, 28. marta u 19 sati.

Jovan Subotić je u ime Novske liste istakao da je 2. april dan konačne pobede i stavljanje tačke na režim koji je preko 30 godina vodio ovu državu.

– Pozvao bih sve da tu konačnu pobedu zajedno proslavimo izlaskom na birališta i zaokruživanjem broja dva, Jakova Milatovića i ulazak u jednu novu eru crnogorske politike. Novska lista je saradnju sa Jakovom Milatovićem najavila pre 50 dana, nastavićemo da idemo tim putem. To je  put moderne, evropske Crne Gore koju će voditi mladi obrazovani ljudi bez hipoteke prošlosti i mislim da smo na pravom putu kako ovaj grad, tako i cela država, ocenio je Subotić.

I Demokratska Crna Gora je prema rečima Nikole Samardžića stala uz predsedničkog kandidata  Pokreta Evropa sad Jakova Milatovića. Isto je u ime GP URA potvrdio Nikola Radman.

- Ona politika koju zastupa naš pokret i zbog čega je i osnovan i zbog čega i bitiše na političkoj sceni jeste skidanje  režima koji smo imali do sada i koji je državi i društvu naneo toliko zla. Upravo iz tog razloga podržavamo mladog gospodina Jakova Milatovića jer smatramo da će njihova stranka uticati na proces koji GP URA zastupa. Pozivam sve građane da damo punu podršku protiv otuđenog režima Mila Đukanovića, kazao je Radman. 

U drugom krugu izbora za predsednika Crne Gore građani će birati između predsedničkih kandidata DPS i Pokreta Evropa sad, Mila Đukanovića i Jakova Milatovića, koji su u prvom krugu imali najveću podršku birača.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna