NIKŠIĆ: Polomljeno staklo na prostorijama Demokratske stranke

V.K.

02. 03. 2023. u 14:35

TOKOM prethodne noći za sada nepoznati pojedinci su demolirali opštinske prostorije Demokrata u Nikšiću.

НИКШИЋ: Поломљено стакло на просторијама Демократске странке

Demokratska Crna Gora

- Očigledan i direktan uzrok tome nesumnjivo je jučerašnji predlog poslanika Demokrata Moma Koprivice da se zabrani postavljanje automata za klađenje u ugostiteljskim objektima - saopšteno je iz Demokratske Crne Gore, dodajući da „nije prvi put da ih kriminalni krugovi pokušavaju uplašiti“.

- Čudi da nakon toliko pokušaja do sada nisu shvatili da ne mogu preplašiti ni Moma Koprivicu, ni Demokrate. Nismo se plašili kockarske, ni drugih mafija, ni kad su bile u naponu snage za vreme bivšeg režima, a kamoli sad kada stiže pravna država! Pošto vole kockanje, pokazaćemo dobru volju i dati im jedan siguran fiks: mogu da se klade da nas ni ubuduće neće moći uplašiti - poručili su iz Demokrata.

Prema njihovim rečima, neće dozvoliti pojedincima da profitiraju na račun građana.

-Napadi na našeg kandidata traju osam godina i gospoda moraju da znaju da smo posle svakog njihovog kamena i pretnje samo jači i odlučniji da ideja pobede nad kriminalom pobedi, a to će se i pokazati 19. marta - saopšteno je iz Demokrata.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije