SPREMAN SAM DA SE BORIM ZA SVOJU ZEMLJU I NAROD: Oglasio se Aleksa Bečić, kandidat Demokrata za predsednika Crne Gore

Марија Стевановић
Marija Stevanović

24. 02. 2023. u 20:33

KAO predsednički kandidat spreman sam da se borim za našu čast, slobodu, državnost i jedinstvo, za našu budućnost, sve vere i nacije. 

СПРЕМАН САМ ДА СЕ БОРИМ ЗА СВОЈУ ЗЕМЉУ И НАРОД: Огласио се Алекса Бечић, кандидат Демократа за председника Црне Горе

Demokrate

Spreman sam da se borim za svoju zemlju i narod, kazao je predsednik Demokrata Aleksa Bečić, nakon što je u petak veče na sednici Glavnog odbora proglašen za kandidata te stranke na predsedničkim izborima zakazanim za 19. mart.

- Verujem da ćemo mi, protivnici bivšeg režima, biti poslednji narod koji se branio od svog predsednika. Ne sme de zaboraviti da su emocije i zajedništvo ono što ljude čini ljudima. Neka naša borba bude borba za ono što je ispravno, humano i dobro za sve vas a ne za nekog od nas, jer to je poštenje. Samo zajedno možemo stvoriti bolju budućnost za sebe i buduće generacije. Zato vas pozivam da mi se pridružite u ovoj borbi za našu zemlju, narod i budućnost - kazao je Bečić.

On je obećao da će obnoviti čast u politici i pobediti svađe i obmane.

- Obećavam da ću voditi ovu zemlju s integritetom, čašću i karakterom - poručio je Bečić.

Potpredsednik Demokrata Momo Koprivica naglasio da, kada bude izabran za predsednika, Bečić će biti najmlađi predsednik jedne države u čovečanstvu.

Demokrate

- A ta istorijska privilegija neće ga zapasti slučajno. Bečić je to zaslužio svojim radom, kao i ličnim i političkim vrlinama. Imajući u vidu te vrline, da je čovek kojim je data reč primarna obaveza, možemo konstatovati da će svaki građanin Crne Gore biti dostojno predstavljen kroz lik i delovanje Alekse Bečića, budućeg predsednika Crne Gore - kazao je Koprivica.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

ŠEŠELJ O ČUDNOJ IZJAVI PREDSEDNIKA UKRAJINE: Niko ne shvata ozbiljno to što Zelenski govori