NA TAPETU MEDIJI: Advokat Stanišić tvrdi da Nikola Kažanegra nema veze sa incidentom u Mogrenu

B.Dabić

21. 02. 2023. u 11:21

NIKOLA Kažanegra nema veze sa događajem u hotelu Mogren u Budvi, tvrdi njegov advokat Željko Stanišić.

НА ТАПЕТУ МЕДИЈИ: Адвокат Станишић тврди да Никола Кажанегра нема везе са инцидентом у Могрену

foto:Privatna arhiva

U kafani hotela Mogren u noći između subote i nedelje povređena su dvojica mladića, a za nanošenje lakih telesnih povreda osumnjičen je Mladen Kažanegra, dok policija traga za još dvojicom osumnjičenih.

Juče su iz Uprave policije saopštili da su službenici Odeljenja bezbednosti Budva, po nalogu državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru, lišili slobode M. K. (45) iz Budve zbog sumnje da je izvršio krivično delo laka telesna povreda, a policija traga za O. K. i N. K.

Advokat Stanišić se oglasio nakon pisanja medija o ovom incidentu “povodom netačne, neproverene, neutemeljene, pa i maliciozne informacije objavljene dana 20. 1. 2023. godine” da je uhapšen odbornik DF-a za učešće u tuči”

Radi istinitog informisanja javnosti, mi kao advokatska kancelarija sa indignacijom odbacujemo ovu "vest".

Saopštavamo da je Nikola Kažanegra na zimskom odmoru sa svojom porodicom i da ama baš nikakve veze nema sa događajem sa kojim ga medijski povezuju. Štetu koju je ovakva dezinformacija proizvela, ne samo Nikoli, već i porodici i svim dobromislećim ljudima, nadoknadićemo zakonskim putem na jedini mogući način, jer podvale ovakve vrste i ne mogu imati materijalni reciprocitet, saopštio je advokat.

Prema njegovim rečima, Nikola Kažanegra je na mestu direktora DOO "Mediteran reklame" u poslednjih godinu dana gde uspešno obavlja svoju poslovnu dužnost, što će i nastaviti nakon povratka sa kratkog odmora.

- Naš klijent je dostupan svim državnim organima. Uvek je stojao i dalje stoji na raspolaganju svim državnim organima za potrebe svakog procesa koji se tiče ličnog identiteta i smatramo da nema potrebe za medijskim manipulisanjem sa javnošću da se isti nalazi van Budve, a sve kako bi se stvorila što negativnnija slika o našem klijentu, naveo je advokat Željko Stanišić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna