TRAGEDIJA OD KOJE JE GRAD ZANEMEO: Hiljade građana Rožaja oprostilo se od tragično stradalih mladića (FOTO)

M. SEKULOVIĆ

19. 02. 2023. u 13:51

NA HILjADE građana Rožaja, ali i okolnih gradova, danas se na Gradskom trgu, gde je u organizaciji Medžlisa Islamske zajednice služen džuma namaz, oprostilo od u petak veče u saobračajnoj nesreći tragično stradalih mladića A. M. (16), S. M. (16) i I. D. (16).

ТРАГЕДИЈА ОД КОЈЕ ЈЕ ГРАД ЗАНЕМЕО: Хиљаде грађана Рожаја опростило се од трагично страдалих младића (ФОТО)

RTV Rožaje skrin

Oni su poginuli u saobraćnoj nesreći u petak oko22.30 sati, u prigradskom naselju Zeleni, na putu Rožaje-Bać, prilikom sletanja automobila''audi A 3'', u korito Ibra. U nesreći je teško povređen njihov vršnjak F.D., koji je odmah transportovan u Opštu bolnicu u Beranama gde se lekari bore za njegov život.

Foto: Privatna arhiva

Stradali mladići bili su učenici Srednje stručne škole u Rožajama.

- Delimo neizmernu bol i duboko saosećamo sa porodicama nastradalih - napisali su na Fejsbuk stranici škole đaci i nastavnici nesrećne dece.

Zbog ove tragedije usubotu i juče u Rožajama su bili proglašeni dani žalosti, odlukom predsednika Opštine Rožaje Rahmana Husovića.

- Srca svih građana Rožaja danas kucaju kao jedno. Delimo neizmernu bol i duboko sasećamo sa porodicama nastradalih mladića. Naša zajednica se suočila sa ogromnim gubitkom kaže Husovića.                  

Nasrećni mladići sahranjeni su u Balotićima, desetak kilometara od Rožaja, odakle su u petak auomobilom kojim je upravljao A.M., krenuli za Rožaje.

Živote su okončali prilikom sletanja ''audija'' u Ibar, u krivini smrti Kremenštak...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (7)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić