UHAPŠEN PLJELJAK: Osumnjičen da je pretio da će zapaliti pekaru

M. D.

01. 02. 2023. u 13:40

Pljevaljska policija uhapsila je J.D. (41) koji je, kako se sumnja, pretio da će zapaliti jednu gradsku pekaru.

УХАПШЕН ПЉЕЉАК: Осумњичен да је претио да ће запалити пекару

Foto: B.D.

-On je pronađen na putu ka pekari, ustanovljeno je da se radi o licu J.D. (41) koji je kod sebe držao dve boce sa zapaljivom tečnošću i tkaninom, koje je po dolasku policije odbacio, navodi se u saopštenju.

Prema istom saopštenju predhodno je vlasnik pekare u Pljevljima prijavio policiji da mu jedno lice uputilo preteću poruku.

Navode da je J.D. doveden u službene prostorije i da su od njega prikupljena obaveštenja na zapisnik.

-Nadležni tužilac je kazao da je reč o krivičnom delu ugrožavanje sigurnosti, i da je J.D. po njegovom nalogu lišen slobode, zaključuje se u saopštenju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)