BIO PONOSAN NA CRNU GORU: Milo Đukanović uputip telegram saučešća porodici pevača Zorana Kalezića

V.K.

05. 01. 2023. u 10:11

PREDSEDNIK Crne Gore Milo Đukanović uputio je porodici Kalezić telegram saučešća povodom smrti crnogorskog umetnika Zorana Kalezića.

БИО ПОНОСАН НА ЦРНУ ГОРУ: Мило Ђукановић упутип телеграм саучешћа породици певача Зорана Калезића

Foto Arhiva Novosti

- Višedecenijska uspešna karijera i zasluženo visoko mesto na muzičkoj sceni bivše Jugoslavije najbolje svedoči o Zoranovom autentičnom muzičkom izrazu i umetničkim dometima i vrednostima, potvrđenim i brojnim festivalskim nagradama, i nastupima u zemlji i inostranstvu - saopštio je Đukanović.

On je poručio da će Zoran ostati upamćen kao stvaralac koji je uživao nepodeljenu naklonost publike, kao i stručne umetničke javnosti, svojih kolega kojima je bio uzor i učitelj.

- Kalezić je svojim pesmama obeležio i obogatio kulturu naše zemlje, uvek ponosan na Crnu Goru i svoje Bjelopavliće iz kojih je potekao i kojima se uvek vraćao. Njegovo delo ostaje kao neodvojivi, trajni deo crnogorske kulturne baštine. Zajedno sa vama Zorana danas žale mnogi njegovi prijatelji, poznanici i poštovaoci širom Crne Gore i bivše Jugoslavije. Molim vas da primite izraze mog najdubljeg saučešća - naveo je Đukanović u telegramu saučešća.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PALA ODLUKA! Evo koga je Novak Đoković odabrao za trenera, masters u Rimu sve otkrio (VIDEO)