GLASANJE U ŠAVNIKU PO SEDMI PUT: Otvorena oba biračka mesta

V.K.

04. 12. 2022. u 07:56

NA dva biračka mesta u Šavniku - zgradi SO i selu Kruševice danas će po sedmi put biti ponovljeno glasanje, a pravo glasa ima 541 birač.

ГЛАСАЊЕ У ШАВНИКУ ПО СЕДМИ ПУТ: Отворена оба бирачка места

Foto: V. Kadić

Lokalni izbori u Šavniku koji su počeli 23.oktobra nastavljaju se danas sedmi put. Na biračkom mestu broj 1 u zgradi Opštine Šavnik, pravo glasa imaju 483 birača, a u selu Kruševice 58 .

Na tim biračkim mestima je u prethodnih šest puta prekinuto glasanje, nakon što pojedini članovi biračkih odbora nisu omogućili glasačima da ostvare svoje biračko pravo.

 

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

SOČNO TELEĆE PEČENJE U RERNI: Po receptu najiskusnijih kuvara - tajna je u brašnu