DPS INŽINJERING U ŠAVNIKU: "Kroz najsiromašniju opštinu prelama se njihova bolest"

V.K.

22. 11. 2022. u 16:43

FUNKCIONER Nove srpske demokratije Ilija Miljanić saopštio je da se kroz sudbinu najsiromašnije opštine u Crnoj Gori –šavničke prelama tridesetogodišnja bolest Demokratske partije socijalista.

ДПС ИНЖИЊЕРИНГ У ШАВНИКУ: Кроз најсиромашнију општину прелама се њихова болест

Foto DPS

Peti put izazvani prekid na dva biračka mesta je, kako ocenjuje, posledica izbornog inženjeringa, koji iz nedelje u nedelju sprovodi partija Mila Đukanovića.

- Na biračkim mestima glavnu reč vode partijski vojnici I batinaši iz Nikšića. Čak i oni koji su iz automata pucali na pristalice Demokratskog fronta u Nikšiću tokom proslave pada Đukanovićevog režima 30. avgusta 2020.godine! Dolaze kabadahije da uteruju strah u kosti ponosnom drobnjačkom narodu, ali u tome neće uspeti. Drznuli su se čak da kukavićki nasrnu na člana biračkog odbora iz Demokratskog fronta, i osim da završe u Spužu zaradili su navodno samo prijave, ističe Miljanić, dodajući da je  svima jasno da izborni haos u Šavniku prave glasači  DPS-a uvezeni iz obliženjeg Nikšića naoružani “palicama, biber sprejevima i bejezbol palicama.

Miljanić poziva Šavničane da se  odupru ovom haosu tako što će izaći na izbore i glasati one snage koje će ovaj kraj izbaviti iz duboke bede i siromaštva.

- Šavničku privredu urnisala je upravo politika Mila Đukanovića i njegovih lokalnih skutonoša. Uništili su farmu govedi u Provaliji, preduzeća Sinjavina i Titeks, obećavali brda i doline, a epilog toga su sve praznija ognjišta. Kakvu su politiku vodili pokazuje tužna činjenica da  Šavnik nema porodilište! Umesto toga širili su antisrpsku histeriju, mržnju, podele. Ali I tome je došao kraj i zbog evidentnog gubljenja još jedne crnogorske opštine  Milovi pitomci čine sve kako bi ocu nacije položili račune za poraz. Od 25 crnogorskih opština u čaj 20 Demokratska partija socijalista je polata u opoziciju. Uskoro će se njima pridružiti i šavnička.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!