TUČE, POŽARI, PIVO, DVOSED NA KROVU, VOŽNJA U SUPROTNOM SMERU... Incidenti na novom auto-putu u Crnoj Gori se samo nižu (VIDEO)

V. K.

25. 07. 2022. u 20:21

U BLIZINI naplatne rampe Mateševo, delu nedavno otvorenog auto-puta "Princeza Ksenija" kroz Crnu Goru, sigurnosne kamere snimile su grupu mladića kako se tuku i jure po saobraćajnici!

ТУЧЕ, ПОЖАРИ, ПИВО, ДВОСЕД НА КРОВУ, ВОЖЊА У СУПРОТНОМ СМЕРУ... Инциденти на новом ауто-путу у Црној Гори се само нижу (ВИДЕО)

Foto Jutjub

Sevale su pesnice, a najgore je prošao mladić u crnoj majici, koji je primio nekoliko teških udaraca nogama. Za to vreme njihovi automobili su bili parkirani na samom kolovozu i u zaustavnoj traci. Događaj koji se uveliko "vrti" na društvenim mrežama postao je hit, dok policija pokušava da utvrdi ko su učesnici ovog nesvakidašnjeg obračuna.

Ovo nije jedini incident koji se desio na auto-putu od otvaranja 13. jula. Na svega 42 kilometara dužine od Smokovca do Mateševa, u prva tri dana zapalila su se četiri vozila (od petlje Pelev brijeg do naplatne rampe), dok ih je na desetine "prokuvalo" zbog opterećenja automobila pri velikim brzinama.

Kulminacija nesvakidašnjih scena na ovoj saobraćajnici bila je kada je čovek vozio dvosed na krovu vozila do tunela na severnom delu auto-puta 45 minuta, gde je, na kraju, rešio da zaustavi vozilo i odspava na dvosedu! Iz službe nadzora saopštavaju da je bilo i onih vozača koji su vozili u suprotnom smeru, dok su motociklisti pravili cigaret pauzu u tunelu. Jedan kamiondžija je rano ujutro zaustavio kamion u traci za spora vozila, gde je doručkovao i pio pivo!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)