HAPŠENJA U BIJELOM POLJU: Policija zaplenila drogu

M. S.

07. 06. 2022. u 14:51

POLICIJA je u Bijelom Polju, preduzimajući aktivnosti u cilju sprečavanja ulične prodaje narkotika, u tri odvojene akcije zaplenila 21 pvc pakovanja marihuane i manju količinu kokaina.

ХАПШЕЊА У БИЈЕЛОМ ПОЉУ: Полиција запленила дрогу

Foto: Tviter Uprva policije Crne Gore

Zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju, uhapšen je S.T. (21) iz Bijelog Polja. Kod njega je policija pronašla pvc pakovanja sa marihuanom. Po nalogu sudije za istragu izvršen je pretres stana i drugih prostorija koje koristi osumnjičeni i tom prilikom je pronađeno još 17 pvc pakovanja sa sadržajem marihuane. On je lišen slobode.

Krivičnu prijava je zaradio i Bjelopoljac A.B. (18) zbog sumnje da je izvršio krivično delo omogućavanje uživanja opojnih droga. Sumnja se da je on u vremenskom periodu od 5. juna do 24. juna 2021. godine u više navrata davao na uživanje opojnu drogu marihuanu maloletnoj osobi.

Policija traga za A.Ć. (31) iz Berana zbog sumnje da je počinio krivčno delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga Sumnja se da je ovo lice prodalo marihuanu licima D.D. i S.M.

Policija je kontrolom vozila kojim je upravljao D.D., u kojem se kao suvozač nalazio S.M., pronašla i oduzela pakovanje sa sadržajem marihuane težine oko 20 grama. Protiv ovih lica je podneta prekršajna prijavazbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga.

Prekršajnu prijavu policija je podnela protiv M.J. (33) iz Bijelog Polja zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga.

Njega je policija kontrolisala u saobraćaju, a izvršenim pregledom lica pronađeno je pvc pakovanje sa sadržajem kokaina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!