RADUJE NAPREDAK SRBIJE NA ČELU SA VUČIĆEM: Čestitka Marka Carevića predsedniku za Dan državnosti

M. S.

14. 02. 2022. u 22:51

PREDSEDNIK Opštine Budva Marko Carević čestitao je predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću, državnom rukovodstvu i svim građanima Srbije Dan državnosti Srbije.

РАДУЈЕ НАПРЕДАК СРБИЈЕ НА ЧЕЛУ СА ВУЧИЋЕМ: Честитка Марка Царевића председнику за Дан државности

Foto: M. S.

- Čast mi je i zadovoljstvo da u u ime građana Budve i u svoje lično ime, predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću i svim građanima Srbije  čestitam Dan državnosti. Na dan kada slavimo državnost naše bratske republike, podsetimo se i slavnog Prvog srpskog ustanka iz 1805. godine koji je označio početak borbe za slobodu i godišnjicu proglašenja Sretenjskog ustava iz 1835. godine prvog ustava Srbije koji je bio jedan od najmodernijih, najdemokratskijih i najliberalnijih ustava svoga doba, ustava kojim je Srbija postala moderna i demokratska država. Veoma nas raduje napredak koji je Srbija postigla od kako je na njenom čelu predsednik Aleksandar Vučić kao i pokazana snaga i sposobnost u rešavanju pitanja od državnog i nacionalnog interesa, čime je dodatno učvrstila svoju poziciju na regionalnom i širem međunarodnom planu, kaže se u čestitki Carevića.  

- Siguran sam da će se tradicionalno odlični odnosi Crne Gore i Republike Srbije nastaviti i razvijati na svim poljima a na dobrobit naših naroda. Na to nas obavezuje naša zajednička prošlost, sadašnjost i budućnost, naša iskonska povezanost sa našom braćom sa kojom delimo i baštinimo iste tekovine, zajedničke prošlosti,  kulturnog i duhovnog nasleđa, iz čega je izvirala naša bratska ljubav, uzajamna podrška i poštovanje. Grad i građani Budve vas čekaju otvorenog srca i raširenih ruku - stoji u čestitki Marka Carevića predsednika Opštine Budva.

BONUS VIDEO: VUČIĆ JASAN - Srbija je vojno neutralna i ne postoji to "nekad ili možda"! U NATO ne želimo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)