I PZP OSUDIO PALJENJE VOZILA POSLANIKU ĐUROVIĆU: "Nije nas iznenadila informacija da je neko ponovo udario na Demokratski Front..."

Novosti onlajn

14. 02. 2022. u 16:50

POKRET za promene najoštrije osuđuje paljenje vozila kolegi Đuroviću, i poziva nadležne institucije da hitno rasvetle ovaj slučaj.

И ПЗП ОСУДИО ПАЉЕЊЕ ВОЗИЛА ПОСЛАНИКУ ЂУРОВИЋУ: Није нас изненадила информација да је неко поново ударио на Демократски Фронт...

Foto: Printskrin Youtube/ Pokret za Promjene

- Uopšte nas nije iznenadila informacija da je neko ponovo udario na Demokratski Front, ovog puta odlučivši da skrnavi imovinu poslanika Dejana Đurovića, našeg kolege i prijatelja iz kluba Demokratskog Fronta. Ovaj kukavički čin neće ni najmanje, sigurni smo, pokolebati našeg kolegu u istrajnoj i časnoj borbi koju godinama zajedno vodimo protiv mafijaške hobotnice i DPS - navode iz PzP-a.

I ovaj slučaj, kako navode, je pokazao da je bezbednosni sektor u totalnom rasulu i da su promene neophodne i u tom resoru.

- Takođe se iskreno nadamo da će pripadnici Uprave policije brzo i efikasno rešiti ovaj slučaj i dokazati da su na strani istine i pravde a ne na strani kriminalaca koji pokušavaju zastrašiti političke neistomišljenike - zaključuje se u saopštenju.

BONUS VIDEO:

NAROD SE VEĆ OKUPLjA: Večeras protest u Podgorici zbog prekrajanja izborne volje

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)