SRAMNI NAPADI NA MINISTARKU VESNU BRATIĆ: Da li NVO sektori ne smatraju uvredama napade na Srbe u Crnoj Gori? (FOTO)

Novosti onlajn

27. 01. 2022. u 14:30

JUČE je na portalu Aktuelno, bliskom režimu DPS-a, osvanuo najbrutalniji fašistički tekst, tačnije, kako su ga oni nazvali, test “Otkrij da li si fan Vesne Bratić” kojim su kao i obično pokušali da ponize ministarku.

СРАМНИ НАПАДИ НА МИНИСТАРКУ ВЕСНУ БРАТИЋ: Да ли НВО сектори не сматрају увредама нападе на Србе у Црној Гори? (ФОТО)

Foto Vlada CG

Naime, na ovom portalu je od njihovog kolumniste Radosava Vrbice osvanuo skandalozan paškvil koji je za cilj imao jedino - da ponizi i da na najodvratniji način uvredi ministarku Vesnu Bratić.

Foto: Printskrin

Kontaminacija ekstremizmom i ksenofobijom, otvorenim izlivima mržnje, posebno izraženom i pojačanom nakon političkog sloma DPS-a u avgustu 2020. godine, nezapamćena je na javnoj sceni.

U pomenutom testu je pedeset pitanja, koja za svoju suštinu imaju pokušaj ismejavanja vernika SPC, izbeglica iz Krajine i RS, kao i mitropolita Joanikija.

Takođe, treba navesti da od juče, od kako je izašao ovaj “test”, niko se od NVO organizacija u Crnoj Gori koje se bave zaštitom ljudskih prava ili pravima žena nije demonstrativno oglašavao i nazvao ovu fašističku sramotu govorom mržnje ili napadom na kredibilitet ministarke.

BONUS VIDEO:

POLITIČKA KRIZA U CRNOJ GORI: Protest građana Nikšića

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

IZMEĐU MEMŠE I SAKALE, IZMEĐU KLASIKE I MODERNOG: Dobro poznati lanac koji garantuje ugodan odmor i dobru uslugu