DAN KOJI JE ZLATNIM SLOVIMA UPISAN U ISTORIJU: Marko Carević čestitao veliki praznik Republici Srpskoj

M. Sekulović

09. 01. 2022. u 15:25

PREDSEDNIK Opštine Budva Marko Carević uputio je Predsednici Republike Srpske Željki Cvijanović i svim građanima RS čestitku povodom 9. januara Dana Republike Srpske.

ДАН КОЈИ ЈЕ ЗЛАТНИМ СЛОВИМА УПИСАН У ИСТОРИЈУ: Марко Царевић честитао велики празник Републици Српској

Foto: M. Sekulović

- Povodom 9. januara, velikog pravoslavnog praznika Svetog arhiđakona Stefana, krsne slave Republike Srpske, imam veliko zadovoljstvo i čast da u ime građana Budve i u svoje lično ime, Vama, Vladi i narodu Republike Srpske čestitam Dan Republike Srpske. Danas kada Republika Srpska proslavlja svojih prvih 30 godina postojanja moramo se setiti 9. januara. 1992. godine dana koji je zlatnim slovima upisan u istoriju našeg roda, taj dan je večan i niko, ništa i nikada tu činjenicu neće moći promeniti - rekao je Carević.

On uverava da će Budva uvek biti uz Republiku Srpsku i u Budvi će Republika Srpska uvek imati najiskrenijeg prijatelja, na šta obavezuju neraskidive kulturne, istorijske i duhovne veze, veze iz kojih je izrastala bratska ljubav, uzajamna podrška i poštovanje.

- Siguran sam da ćemo se zajedno truditi da u vremenima izazova u kojem se svet nalazi nastaviti da gradimo temelje za mir i  plodonosnu saradnju u svim oblastima jer naša bratska ljubav i povezanost su nemerljivi i neraskidivi. - zaključuje se u čestitki Marka Carevića, predsednika Opštine Budva.

BONUS VIDEO: DESPOTI POKAZALI SILU - Moćna oklopna vozila u Banjaluci na Dan Republike!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SI APLAUDIRAO VUČIĆU: Ove moćne reči predsednika Srbije oduševile najmoćnijeg čoveka sveta (VIDEO)