KRŠILI MERE, VREĐALI SLUŽBENA LICA: Hapšenja u Podgorici

M. S.

28. 11. 2021. u 22:21

KAKO je saopštila Uprava policije, u Podgorici su u noći između petka i subote uhapšene dve osobe zbog prekršaja iz člana 11 Zakona o javnom redu i miru.

КРШИЛИ МЕРЕ, ВРЕЂАЛИ СЛУЖБЕНА ЛИЦА: Хапшења у Подгорици

Foto Uprava policije

- Naime, službenici policije su pružali asistenciju pripadnicima Uprave za inspekcijske poslove prilikom kontrole poštovanja mere Minstarstva zdravlja donetih u cilju sprečavanja širenja opasne zarazne bolesti Covid 19. Kontrolom ugostiteljskog objekta koja je sprovedena u petak odgovorno lice Z.R. (37) je omalovažavalo pripadnike Uprave za inspekcijske poslove, nakon čega se oglušio o izdato upozorenje pripadnika policije. On je lišen slobode zbog prekršaja iz člana 11 Zakona o javnom radu i miru i priveden nadležnom sudiji za prekršaje koji mu je izrekao novčanu kaznu u iznosu od 250 evra, saopštila je Uprava policije, čiji pripadnici i inspekcijs su u subotu oko 1.30 časova izvršili kontrolu ugostiteljskog objekta koji je bio zaključan dok je u njemu boravilo desetak osoba.

- Vrata je otvorio suvlasnik lokala M.M. (35) koji je ometao i omalovažavao službenike policije i inspekcije prilikom sprovođenja kontrole. On je lišen slobode zbog prekršaja iz člana 11 Zakona o javnom redu i miru i priveden nadležnom sudiji za prekršaje koji mu je izrekao novčanu kaznu u iznosu od 750 evra - saopštila je Uprava policije Crne Gore.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)