SVETOZAR MAROVIĆ, bivši predsednik Skupštine Crne Gore i funkcioner Demokratske partije socijalista, napisao je pismo o blaženopočivšem mitropolitu Amfilohiju.

Komentari (4)

Šator

27.10.2021. 07:24

@Raša Đukić - Не вјерујем да је имао разумијевање за конвертите. А тек око марисања и лоповлука.... Или си Србин или ниси, врло је то просто. Територијалне одреднице поријекла су нешто сасвим друго. Али, комунисти су то ставили као прво, а ти Светозаре си био предводник те издаје... плус лоповлук... Ето, кад већ пишеш да и чујеш коју о свом лику и недјелу.

Marko

27.10.2021. 05:01

Пажљиво сам прочитао овај текст Светозара Маровића, некада врсног комунисте али и шовинисте. Поставњен је да буде председник СРЈ не зато што је био способан него зато што је дошао на ту позицију "по комунистичком кључу". Добро се сећам разговора који је он имао са нашим блажено-почившим патријархом Павлом, који га је молио и прекљинао да не растура заједничку државу за коју су много Срба и Црногораца дали њихове животе. Светозар га није послушао, јер се полакомио богаством и пролазном славом са Мило Ђукановићем. На крају су и један и други себи ископали политичке гробове а њихов народ ће их само по злу и неправди пампити.

Bataja

31.10.2021. 16:22

Амин господине Маровићу, Свако Вам добро од Господа Бога. Ово су речи покајаног човека. "Нека баци камен онај који није сагрешио".. не осуђујте човека..