RANJENI ČUVAR PODLEGAO POVREDAMA: Razbojnici zapalili vozilo kojim su pobegli posle pljačke transporta novca

V. K.

20. 10. 2021. u 11:30

ČUVAR koji je ranjen u pljački transporta novca u Nikšiću je preminuo.

РАЊЕНИ ЧУВАР ПОДЛЕГАО ПОВРЕДАМА: Разбојници запалили возило којим су побегли после пљачке транспорта новца

Foto V. K.

Kako „Novosti“ saznaju, teško ranjeni Ljubiša Mrdak, radnik obezbeđenja, podlegao je povredama.

Nezvanično saznajemo da su razbojnici došli vozilom registarskih oznaka Federacije BiH.

Iz Uprave policije saopšteno je da se za izvršiocima razbojništva traga.

Oni su kazali i da je o ovome obavešten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu.

- Jutros oko 8.50 časova ispred prostorija Pošte Crne Gore, u Ulici Jola Piletića u Nikšiću došlo je do razbojništva kojom prilikom su izvršioci upotrebili vatreno oružje, usled čega je radnik obezbeđenja zadobio teške telesne povrede.

Policija intenzivno traga za izvršiocima razbojništva koji su jutros naoružani izvršili ovo krivično delo i otuđili zasada neutvrđenu količinu novca. Povređeni radnik obezbeđenja je hospitalizovan u Medicinskom centru u Nikšiću. O događaju je obavešten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, a na licu mesta se obavlja uviđaj. Brzim i efikasnim radom policije u mestu Grebice pronađeno je zapaljeno vozilo za koje se sumnja da je korišćeno u izvršenju ovog krivičnog dela - navodi se u saopštenju UP.

Ubijeni Ljibiša Mrdak bio je dobrovoljni davalac krvi i član kluba dobrovoljnih davalaca krvi Sveti Sava iz Nikšića. Takođe bio je i nekadašnji pripadnik Sedmog bataljona VJ.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!