"NIJE ISTINA DA SU MI PRONAŠLI PIŠTOLJ": Pljevljak osumnjičen za nanošenje teških telesnih povreda demantovao navode policije

M.D.

11. 10. 2021. u 17:24

PLjEVLjAK G.P. (38), koga je policija predhodnih dana osumnjičila da je ispred noćnog kluba u Pljevljima jednom muškarcu naneo teške telesne povrede, u izjavi za Pljevaljski portal demantovao je navode policije da je prilikom pretresa njegovog automobila policija pronašla pištolj.

НИЈЕ ИСТИНА ДА СУ МИ ПРОНАШЛИ ПИШТОЉ: Пљевљак осумњичен за наношење тешких телесних повреда демантовао наводе полиције

FOTO: Depositphotos

On je, u pomenutoj izjavi, kazao da će istraga pokazati kako je došlo do sukoba ne želeći da o tome govori.

G.P. koga je policija, u sopštenju, označila kao bezbedonosno interesantnu osobu i protiv koga je podneta krivična prijava Osnovnom državnom tužilaštvu u Pljevljima, saopštio je da je prilikom pretresa kuće policiji pokazao gde stoji pištolj za koji je, kako tvrdi, imao dozvolu.

–Nije istina je da su u mom automobilu prilikom pretresa policajci pronašli i tom prilikom oduzet pištolj marke „Glok“. Prava istina je da sam prilikom pretresa kuće policajcima pokazao gde stoji pištolj za koji posedujem dozvolu i koji se koristi za streljačka takmičenja. Pištolj je bio ostavljen u skladu sa propisima. Dakle pištolj nije pronađen u automobilu. Ovo govorim zbog toga da bi javnost bila istinito obaveštena, a zbog toga što su u saopštenju iznete neistine, konsulatovaću se sa svojim advokatom jer o svemu postoji službena zabeleška - kazao je za Pljevaljski portal G.P.

Iz policije je u nedelju saopšteno da su njihovi službenici u Pljevljima lišili slobode bezbednosno interesantno lice zbog sumnje da je ispred noćnog kluba u Pljevljima jednom muškarcu nanio teške telesne povrede.

-D.S. (21) je prijavio policiji da ga je ispred jednog noćnog kluba fizički napalo njemu nepoznato muško lice i zadalo mu udarce u predelu lica. Slobode je lišeno bezbednosno interesantno lice G.P. (38) iz Pljevalja koje je zaposleno kao obezbeđenje noćnog kluba ispred kojeg je fizički napao D.S. i nanio mu povrede. Postupajući po naredbi nadležnog sudije policija je izvršila pretres stana i vozila koje koristi G.P, kojom prilikom je u vozilu pronađen i oduzet pištolj marke „Glok“ a vozilo je oduzeto radi provera - navedeno je u saopštenju policije.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUJKU

BONUS VIDEO:

BONUS VIDEO: AKCIJA "PLANTAŽA 2012": Uhapšena dvojica Banjalučana, osumnjičena da su uzgajala marihuanu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)