JASNA PORUKA ZA "URU": Milan Knežević se oglasio posle dogovora sa Demokratama

Novosti online

16. 09. 2021. u 16:55

NAKON što su Demokratski front i Demokrate objavili da su postigli dogovor o rekonstrukciji Vlade, u Frontu očekuju podršku svih partija vlasti, kako bi se konačno izašlo iz političke krize,

ЈАСНА ПОРУКА ЗА УРУ: Милан Кнежевић се огласио после договора са Демократама

Foto N. Paraušić

URU, kažu, vide kao partnera, a ako taj Građanski pokret, kako poručuje Milan Knežević, sebe vidi s nekim drugim, oni neće imati ništa protiv.

- Mi smo sa kolegama iz Demokratske Crne Gore usaglasili jedno saopštenje koje u sebi sadrži načelno predlog mera za izlazak iz političke krize. Izlazak iz političke krize bi podrazumevao jednu ozbiljnu rekonstrukciju, jedan ozbiljan pristup svim problemima koji opterećuju društvo i mi bi bili spremni da u jednom kratkom roku izaberemo i Tužilački savet - kazao je Knežević za TVCG.

Očekuje da će svi oni koji su ohrabrivali na dogovor podržati i pozdraviti njihov dogovor i saopštenje.

- Mislim da su se građani umorili od svađa, razmirica i trzavica unutar vladajuće koalicije i sada je vreme da počnemo novu fazu, nadam se veoma brzo jednom konstruktivnom dogovoru - poručio je Milan Knežević.

(IN4S)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKVA KLOPKA: Ovako je policija nadmudrila huligane i pohapsila aktere velike tuče navijača pred večiti derbi (FOTO/VIDEO)