HERCEG NOVI POZDRAVLJA SVOJE OLIMPIJCE: Olimpijska noć i koncert Vlade Georgieva

V.V.

11. 08. 2021. u 16:45

HERCEG NOVI je ponosan na svoje olimpijce, a u čast učesnika Olimpijade u Tokiju koji potiču iz Herceg Novog, grad će u subotu, 14. avgusta organizovati Olimpijsku noć i koncert popularnog Barbe Vlada Georgieva. Organizatori su Opština Herceg Novi i Javna ustanova kulture "Herceg Fest".

ХЕРЦЕГ НОВИ ПОЗДРАВЉА СВОЈЕ ОЛИМПИЈЦЕ: Олимпијска ноћ и концерт Владе Георгиева

FOTO: V.V.

Koncert će biti održan u centru grada u Parku Boka, od 20.30 sati. Ovim programom biće dočekani i pozdravljeni svi sportisti i sportski radnici iz Herceg Novog koji su nastupili na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Herceg Novi je u Tokiju imao devet vaterpolista i selektora reprezentacije Crne Gore Vladimira Gojkovića, zatim plivačicu Anđelu Antunović i jedriličara Milivoja Dukića. Tu su i dva olimpijca u timu Srbije (Andrija Prlainović, Ana Dabović), jedan u SAD (Marko Vavić) dok je Petar Porobić, selektor ženskog vaterpolo tima Kine.

Podsetićemo, Novljaninu Andriji Prlainoviću i vaterpolo reprezentaciji Srbije povodom osvajanja zlatne medalje na OI čestitao je predsednik Herceg Novog Stevan Katić, poručivši između ostalog da se po ko zna koji put dokazalo da je Herceg Novi grad vaterpola. I osvajač prve medalje za Srbiju u gađanju vazdušnim pištoljem Damir Mikec bio je stanovnik Herceg Novog. Svima njima u čast biće hercegnovska olimpijska noć 14. avgusta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)