JOVAN VUČUROVIĆ PORUČIO: Pamtiće narod izdaju koja se desila u Parlamentu

V. K.

12. 07. 2021. u 11:33

JOVAN Vučurović poslanik Demokratskog fronta izjavio je da se ponovo pod pokroviteljstvom poznatih centara moći, vodi besomučna kampanja protiv srpskog naroda, Srbije, Republike Srpske, DF-a.

ЈОВАН ВУЧУРОВИЋ ПОРУЧИО: Памтиће народ издају која се десила у Парламенту

Foto: V.K.

- Za tu kampanju se sada koristi pitanje Srebrenice i bukvalno se ljudi i javnost u regionu svakodnevno maltretiraju ovom temom, koriste se žrtve za potrebe raznih interesa, čak se pokušava zabraniti iznošenje stava i mišljenja o tome. Jasno smo rekli da tamo nije bilo genocida, već da se desio zločin kakvih je bilo na svim stranama u tom ratu, ali te dušebrižnike ne interesuju srpske žrtve i stradanja. I umesto osude svih zločina, u parlamentu CG je stvoren savez DPS, Demokrate, Krivokapić i Ura, koji su izglasali tu sramnu rezoluciju i tako proglasili srpski narod genocidnim.

- Srbi će pamtiti ovu izdaju, a potvrdilo se da je to što se desilo u parlamentu Crne Gore bio znak da otpočne ova sada već sveopšta hajka, buka, gomilanje laži, ovi napadi na srpski narod i ovo neviđeno, sramno poltronisanje bošnjačkim ekstremistima iz Sarajeva. Pa se sad iz Crne Gore utrkuju DPS, Ura, SDP, Demokrate, ko će pre kod Džaferovića i Komšića, ko će pre da ide da odaje poštu žrtvama u Srebrenici, ali zato se namerno zaboravljaju žrtve koje je podneo srpski narod - kazao je Vučurović  za Pogled.me.

- Nama Srbima ostaje obaveza da se bavimo svojim temama, da pamtimo naše žrtve, da istražujemo zločine koji su izvršeni nad našim narodom, da tražimo pravdu, i da se odbranimo od ovoga sveopšteg napada. Kažem odbranimo, jer upozoravam ovo što se sada dešava u regionu nije slučajno, da je ovo koordinirani udar na srpski narod i zato moramo biti jedinstveni, od Kosovske Mitrovice do Subotice, od Podgorice do Banja Luke. Nažalost, Crna Gora je bila ta platforma sa koje je otpočeo ovaj napad na Srbe, a pamtiće narod izdaju koja se desila u Parlamentu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024