KOVAČEVIĆ UPOZORAVA NA POZNATI SCENARIO: "DPS i Vijesti oživljavaju Peca Popovića da udara po Srbiji, Vučiću i DF-u"

Novosti online

27. 06. 2021. u 10:45

GRADONAČELNIK Nikšića Marko Kovačević saopštio je danas da se iste one strukture koje su se udružile 1997. godine kako bi ustoličile Mila Đukanovića sada ponovi ispomažu u borbi protiv Demokratskog fronta.

КОВАЧЕВИЋ УПОЗОРАВА НА ПОЗНАТИ СЦЕНАРИО: ДПС и Вијести оживљавају Пеца Поповића да удара по Србији, Вучићу и ДФ-у

Foto: V. Kadić

- Sami Milo Đukanović je rekao pre par godina da je politika Momira Bulatovića koja je 1997. godine "poražena" svedena u Crnoj Gori na 15% koje ima DF. Nakon toga je izgubio izbore a ispostavilo se da je DF uvek imao mnogo više od prognoza koje su mu Milo iz vlasti i njegovi partneri iz 1997. godine, koji su svoje delovanje imali u opoziciji, davali - rekao je Kovačević.

On kaže da se sada isti ljudi i strukture u Crnoj Gori udružuju kako bi očuvali Milov sistem vrednosti.

- Takvo svoje delovanje Predrag Popović je 1997. godine pravdao Miloševićem a sada ga pravda Vučićem. Tada im nije valjao Momir jer je bio "sluga" Miloševića a sada im ne valja DF jer je "sluga" Vučića. Ali je to delovanje uvek na kraju završilo protiv srpskog naroda i protiv Srbije. I na štetu Crne Gore. Tako da nije čudo da Predraga Popovića oživljavaju stari partneri iz koalicije "Da živimo bolje". Taj smo bolji život probali i ne bi valjalo da se za njega opet opredeljujemo - istakao je Marko Kovačević.

(Borba)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati