OBESIO SE NESREĆNIM SLUČAJEM? Kod Pljevalja stradao meštanin, pronađen mrtav u pčelarskoj uniformi

M. D.

25. 06. 2021. u 23:30

ŠEZDESETČETVOROGODIŠNjI P.M. iz jednog od najudaljenijig pljevaljskog sela Bobovo, zaseok Zasade, stradao je najverovatnije nesrećnim slučajem.

ОБЕСИО СЕ НЕСРЕЋНИМ СЛУЧАЈЕМ? Код Пљеваља страдао мештанин, пронађен мртав у пчеларској униформи

Foto: Pljevaljski portal

Prema predpostavkama stradali je pokušao da sa jabuke skine pčele koje su se tu rojile. Nakon što se merdevinama popeo na jabuku, predpostavlja se da se okliznuo, a prilikom pada vrat je ostao zaglavljen između dve grane, što je dovelo do smrtnog ishoda.

Na to ukazuje činjenica da je stradali zatečen u pčelarskom odelu, a merdevine su bile uz drvo. Takođe na vratu su bili vidljivi tragovi, koji su upućivali na uzrok smrti.

Uviđaj je izvršio istražni državni tužilac iz Bijelog Polja Smolović, koji je prvobitno prihvatio izveštaj lekara i ovlašćenih policijski službenika, a koji su tvrdili da se radi o slučajnom vešanje. Međutim Smolović se, kako nam je rekao jedan od meštana, ipak odlučio da telo nesrećno stradalog stanovnika Zasade, pošalje na obdukciju u Podgoricu, koju će izvršiti obducent sudski veštak dr Miodrag Šoć.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu