SPREČIO JE DA SE PONOVI GENOCID U JASENOVCU: Nova srpska demokratija o presudi Ratku Mladiću - general je pobednik!

V. K.

08. 06. 2021. u 23:17

POVODOM presude generalu Ratku Mladiću oglasila se i Nova srpska demokratija.

СПРЕЧИО ЈЕ ДА СЕ ПОНОВИ ГЕНОЦИД У ЈАСЕНОВЦУ: Нова српска демократија о пресуди Ратку Младићу - генерал је победник!

Foto: Tanjug/AP Photo/Peter Dejong

- Haški tribunal je sramnom presudom generalu Ratku Mladiću samo potvrdio da je antisrpska tvorevina, čija je isključiva namera da ljude koji su u jednom trenutku bili vođe srpskog naroda predstavi kao krivce za građanski rat na području bivše SFRJ. 

General Ratko Mladić bio je na čelu slavne vojske koja je vodila odbrambeni rat i koja je sprečila da se srpskom narodu ponove genocid u Jasenovcu, da se ponove klanja u Prebilovcima, Jadovnu, Kozari, i drugim stratištima na kojima su ljudi stradali samo zato što su bili Srbi - poručuju iz NSD. 

Kako navode, “general Mladić je nakon svega ostao pobednik. Njegov narod je zahvaljujući njemu i drugim značajnim ljudima slobodan, iz velike borbe stvorena je naša Republika Srpska i to su činjenice koje ne može poništiti bilo kakav sud, niti bilo kakve lažne optužbe.“


 


 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (3)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina