ANDRIJA MANDIĆ ŽESTOKO REAGOVAO: "Vijesti" imaju zadatak da razdvoje srpstvo od Srbije, ali neće im uspeti

Novosti online

22. 02. 2021. u 17:05

АНДРИЈА МАНДИЋ ЖЕСТОКО РЕАГОВАО: Вијести имају задатак да раздвоје српство од Србије, али неће им успети

PROCES Milan Knežević i Andrija Mandić

PREDSEDNIK Nove srpske demokratije i jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić reagovao je na pisanje "Vijesti", rekavši da oni rade odvratan posao i da žele da razdvoje srpstvo od Srbije.

- "Vijesti" rade odvratan posao jer imaju zadatak da razdvoje mitropolita crnogorsko-primorskog od Svetog Arhijerejskog Sabora SPC, da razdvoje Moraču od Studenice i Ostrog od Visokih Dečana. U konačnom, da razdvoje srpstvo od Srbije - napisao je Mandić na svom tviter nalogu, i dodao:

- Zato će proći loše, kao i svi oni koji su taj nesrećni posao radili i pre njih.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

NIKO99

23.02.2021. 03:35

Istina je, tabloid Vijesti je u službi uništenja srpskog naroda u Crnoj Gori. Lično sam primjetio ove aktivnosti i zbog mojih komentara su blokirali moj nalog na njihovom sajtu. Imaju oni to pravo ali su mi pokazali njihove prave vrijednosti. U Crnoj Gori nedostaje pravi Srpski savremeni tabloid. Uopšte srpski narod u Crnoj Gori je u potpunoj medijskoj blokadi. Želim da vidim podršku Srbije u stvaranju savremene televizijske i novinske srpske kuće u Crnoj Gori kako nas nebi gazili antisrpskom propagandom i spremali nam pogrome. Moramo imati uticajan rodoljubivi medijski glas.