ДРУГ ИЗ РЕАЛА: Наташа Јовановић na "Santjago Bernabeu"

С. С. Р.

23. 11. 2022. у 07:15

ПОСЛАНИК Српске напредне странке Наташа Јовановић посетила је пре два дана, у паузи заседања Скупштине НАТО у Мадриду на којој учествује, "Сантјаго Бернабеу", стадион краљевског клуба Реала из Шпаније.

ДРУГ ИЗ РЕАЛА: Наташа Јовановић na Santjago Bernabeu

Фото Танјуг

Она је, уз слике које је објавила на друштвеној мрежи "Фејсбук", подсетила на све наше играче и тренере који су били у Реалу попут Радомира Антића, Миљана Мишанића, Вујадина Бошкова, Дејана Петковића, Пеђе Мијатовића и Луке Јовића, а посебно је нагласила име Предрага Спасића. Он је њен суграђанин и друг из Крагујевца.

Фото приватна архива

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

СИН ми је добро, ушили су му рану али је још у болници. Иако је полиција ухапсила сву тројицу нападача, двојицу малолетника су пустили а оног старијег од 46 година су задржали. Страшно је то што су мог сина, који уопште није проблематичан, напали из чистог мира док је шетао пса.

04. 02. 2023. у 11:56

ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

"ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА" Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

- ПОГЛЕДАЈТЕ са каквим болесним лажовима имамо посла, погледајте, поштовани грађани, чиме се баве и то већ 30 дана, рекао је председник Србије Александар Вучић, показујући јавности фото-монтажу фотографијe на којој се он наводно грли са Аљбином Куртијем, а коју је Срђан Миливојевић из ДС делио на друштвеним мрежама.

03. 02. 2023. у 14:22

ИЗМАСАКРИРАЛИ ДЕТЕ (11) НА ГРОБЉУ: Крвна освета - баба Вишња стигла из ЦГ и пратила га месецима, чак га је и мазила у крилу

ИЗМАСАКРИРАЛИ ДЕТЕ (11) НА ГРОБЉУ: Крвна освета - баба Вишња стигла из ЦГ и пратила га месецима, чак га је и мазила у крилу

СЛУЧАЈ из седамдесетих година прошлог века у Зеници остао је забележен као један од бруталнијих злочина у историји СФР Југославије.

02. 02. 2023. у 21:00

Коментари (1)

БИО ЈЕ УСТАША И ТИМЕ СЕ ПОНОСИО: Надгробни споменик Херцеговца написан је на ћирилици (ФОТО)