ЊЕН МУЖ ЈЕ ПОГИНУО СА ШАБАНОМ: Све ми је горе без њега, каже Ружица и открива - Мирсад је тог кобног јутра хтео да поведе и сина!

Novosti online

17. 02. 2021. у 23:59

КАДА је пре две године у Немачкој изазвао пијани Турчин Алсин Левент, настрадао је не само Шабан Шаулић, него и његов дугогодишњи пријатељ и сарадник, клавијатуриста Мирсад Керић.

ЊЕН МУЖ ЈЕ ПОГИНУО СА ШАБАНОМ: Све ми је горе без њега, каже Ружица и открива - Мирсад је тог кобног јутра хтео да поведе и сина!

Фото: Фејсбук

Његова удовица Ружица говори о непознатим детаљима из живота супруга, његовом раду са Шабаном, животу после несреће са троје деце.

- Све ми је горе без њега. Најгори су ми викенди. Недељом проведем дан само чекајући, чекам као да ће се он појавити однекуд. Ми смо били више него муж и жена. Верили смо се млади, са 18 година смо почели да се забављамо. Били смо и брат и сестра и најбољи другари и љубавници - каже Ружица.

Она открива да је мало фалило да кобног јутра са Мирсадом на наступ крене и њихов најстарији син.

- Мој муж је хтео да га поведе, али ја сам рекла да га не води, да би остао једну ноћ код баке, моје свекрве, пошто је она била сама, а њен муж је био у коми три недеље. Срећом, послушао ме је. Иначе је ретко ишао тамо, али не зато што нису били у добрим односима, бака је увек долазила код нас, већ је он веома повучен, ненаметљив, а такав је био и Шабан, због тога су се и слагали, били су исти карактери. Мирсад је Шабана зато и волео. Сарађивали су 21 годину, Мирсад је паузирао само две године због неког неспоразума са менаџерима... Онда је Шабан мене звао, па су наставили сарадњу.

Фото: Фејсбук

Ружица каже да је њен покојни супруг, поред ње и деце, највише волео музику.

- Музика је била његов живот. Мирсадова мајка није живела са оцем, он је живео код баке у Лозници и тамо је и завршио музичку школу. Био је феномен, дечак који је са четири године знао перфектно да свира три кола. Био је пун позитивне енергије, спортиста, фудбалер, није пио ни пушио. Срећна сам што сам тих 26 година провела са њим и што наша деца њега памте као доброг тату који је проводио време са њима, по базенима, по игралиштима... Тешко је сваки дан гледати ћеркицу која расте без оца - каже кроз сузе Керићка.

Фото: Фејсбук

(Објектив)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)