ВУЧИЋ О ИЗБОРИМА: Изаћићемо да победимо на свим нивоима

Танјуг

18. 05. 2021. у 21:47

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић истакао је вечерас да се, протеклих дана, мало шалио са опозицијом говорећи да ће лако да победе, и нагласио да ће наравно његова политичка странка изаћи на изборе са циљем да победи, и то убедљиво на свим нивоима.

ВУЧИЋ О ИЗБОРИМА: Изаћићемо да победимо на свим нивоима

Фото: Инстаграм

Вучић је, за ТВ Пинк, рекао вечерас да ће, када се врати у Србију из Прага имати безброј састанака.

Навео је да ће за Видовдан отићи у Рудну Главу, где ће, као што је обећао, а каже, неки су тврдили да не говори истину, отворити фабрику у којој ће радити више од 90 жена.

-То су ствари које ће неко памтити, река о је он. Када људи добију посао, 90 породица ће имати плату.

Вучић је нагласио да су за њега важно да нешто уради и казао да је данас пажљиво слушао свог чешког колегу Милоша Земана, који је рекао да има још две водине мандата, а већ је по многоме ушао у историју.

-Увек је био бунџија, три пута губио посао. Када нападају Кину и Русију он каже да су потребни односи са тим земљама. Он нема проблем што га нападају, што праве најгоре карикатуре, јер размишља шта ће да остане иза њега. И ја само на то мислим-, истакао је он.

Важно сањати велике снове и поставити велике циљеве, јер само тада могу да се постигну резултати,додао је.

-Што се тиче резултата, мало сам шалио са опозицијом како ће лако да побеђују, а они су поверовали у сопствене лажи. Питао ме је и Александар Шапић једном је л се шалим. Наравано да се шалим, изаћи ћемо на изборе да победимо убедљиво на свим нивоима, да покажемо да радом можете да заслужите народно поверење, а народно поверење је најважније, истакао је он.

Упитан за критике на његову објаву на Инстаграму уз фотографију са сином и поруком „у инат свима! Воли те тата“, Вучић је оценио да је то примитивни начин обрачуна са политичким противницима, али да нема проблема с тим, јер тиме нису угрозили ни његов ни живот сина.

-Ја не кријем шта осећам према својој деци. Они који познају мене и моју децу мислим да виде да су васпитана и пристојна деца, рекао је он. Додао је и да све што не угрожава нечији живот и безбедност није проблем, и да су то политичке слободе.

-Политички противници ако мисле да ће им то донети политичке поене, а не да граде више болница, набаве вакцине ок, имају право на то. Али мислим да је то лоша процена. Међутим немају право да угрожавају нечији живот неистинама, а то је оно што су радили безброј пута, рекао је он.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (12)