ВУЧИЋ О ЗВИЦЕРОВИМ ЋЕВАПИМА ОД ЉУДСКОГ МЕСА: То клање је било такво да су сечиво и секире користили на најјезивији начин

Novosti online

18. 05. 2021. у 20:38

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић рекао је да је клање било такво да су криминалне групе против којих се бори наша држава сечиво и секире користили на најјезивији начин.

ВУЧИЋ О ЗВИЦЕРОВИМ ЋЕВАПИМА ОД ЉУДСКОГ МЕСА: То клање је било такво да су сечиво и секире користили на најјезивији начин

Д.Миловановић

Председник је казао да би се забринуо када би нешто лепо рекли о њему из опозиције, и да му не смета када му говоре да је "гладан пас".

- Ја нисам правио никакве метафоре када сам говорио о ћевапима, био сам врло прецизан. Ти људи су то тражили. Ја сам употребио именицу коју су они користили. Дакле ја нисам ништа претерао, нисам се уживљавао у улогу, ти људи су стварно правили ћевапе од људског меса и слали свом налогодавцу, за кога кажу да је фин и породичан човек. То клање је било такво да су сечиво и секире користили на најјезивији начин - истиче Вучић.

Председник је казао да све што он зна знају и надлежни органи, и да траје покушај да се сакрије монструозност криминалаца.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (3)