ТРАЖЕ СМЕНУ НЕБОЈШЕ СТЕФАНОВИЋА: Напредњаци Новог Сада вечерас одлучили једногласно

Ј.С.

17. 05. 2021. у 22:38

ГРАДСКИ одбор Српске напредне странке у Новом Саду донео је вечерас једногласну одлуку да се покрене поступак смене Небојше Стефановића са свих државних као и страначких функција.

ТРАЖЕ СМЕНУ НЕБОЈШЕ СТЕФАНОВИЋА: Напредњаци Новог Сада вечерас одлучили једногласно

ФОТО:ГО СНС

Истовремено, тражимо и смену свих страначких функционера који су учествовали  у урушавању странке, а пре свега, због афере прислушкивања председника Србије Александра Вучића и угрожавања његове личне безбедности.

- Довођење у питање безбедности председника Србије који је дуже времена прислушкиван, највећи је разлог за смену бившег министра унутрашњих послова Небојше Стефановића, који се тренутно налази на функцији министра одбране. Његово нереаговање на прислушкивање председника говори или о његовој неспособности или о директној намери да науди безбедности председника државе Александра Вучића. Градски одбор Српске напредне странке у Новом Саду због тога тражи да се цео случај испита до краја и открију сви учесници поменуте афере, као и да сносе све законске консеквенце - наведено је у саопштењу.

ФОТО:ГО СНС

 

Они такође наводе да с обзиром на то да је Небојша Стефановић високи државни, али и један од највиших функционера странке, овакав скандал нарушио је углед наше страначке организације, којој су потребне промене на свим нивоима.

Градски одбор Српске напредне странке у Новом Саду пружа безрезервну подршку политици председника Александра Вучића у напорима да од Србије, коју смо 2012. године затекли у расулу у готово свим областима, створи јаку и богату државу, која је постала истински лидер региона.

- О исправности политике Александра Вучића говоре резултати за које похвале стижу из свих крајева света.-закључује новосадски одбор СНС.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)