СДСС ПОТВРДИО ДОМИНАЦИЈУ: Једина политичка опција Срба у Хрватској

Novosti online

16. 05. 2021. у 22:36

СДСС је потврдио статус једине озбиљне српске политичке организације у Републици Хрватској. СДСС је победио у свим опстинама које је до дан данас дрзао и преузео је власт и у неколико српских средина у којима су били независни кандидати.

СДСС ПОТВРДИО ДОМИНАЦИЈУ: Једина политичка опција Срба у Хрватској

Фото: СДСС

Победа је била убедљива у Бискупији, Ервенику, Двору, Крњаку, Врховинама, Вргинмосту, Лапцу, Негославцима, Маркусици, Шодоловцима, Јагодњаку..

Драгана Јецков потпредседница СДСС је истакла “ Апсолутна доминација СДСС-а на истоку као и победе у остатку хрватске доказ су исправне политике коју смо водили. СДСС једини има снагу као што сам то до сада безброј пута истицала да се избори за права Срба у хрватској. Хвала свим грађанима на подршци!

Потпредседник Владе Борис Милошевић је истакао “Очекивали смо добре резултате, али ово је чак боље од очекиваног. Поносан сам на резултате у Далмацији, Лици, Банији и Кордину и веома смо задовољни резултатима на истоку хрватске. Драго ми ја да су људи препознали наш рад, како би помогли сваком припаднику српске заједнице данас у хрватској”

СДСС је добио заменика градоначелника у Вуковару Срђана Колара.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)